Päivän ohjelma & palkinnot

PilkkiFest on kaikille avoin tapahtuma, jonka monissa kisoissa kaikilla on mahdollisuus voittaa upeita kumppaneiden lahjoittamia palkintoja. Tsekkaa alta päivän kulku ja kisakategorioiden palkintolistaukset vuodelta 2023!

Tällainen päivän ohjelma oli v. 2023

Klo 12:30-15:30 PilkkiFest pilkkikisa (palkinnot listattuna alempana) 

Hox! Rajoitetun kisa-alueen vuoksi pilkkikisaan rajoitettu lippumäärä myynnissä Lippu.fi -sivulla. Paikan päältä lipunosto ei välttämättä ole mahdollista jos/kun kisa on myyty loppuun.

Klo 12:00 lähtien säkkituolinheiton universumin mestaruuskisa (Palkintona Qstock 2pv VIP lippu. Hox K-18)

Klo 12:00 lähtien halonheiton tarkkuusheiton piirimestaruuskisa (palkintona: EpicAIR ANC true wireless bluetooth kuulokkeet)

Klo 12:00 lähtien Kultainen onnenpyörä (joka pyöräytyksellä voitto)

Klo 12:00 lähtien arvonta (lukuisia kumppaneiden tuotepalkintoja)

n. Klo 16:00-16:30 Palkintojen jako

Klo 17:00 Päivä loppuu ja voittajat pääsevät rehvastelemaan palkinnoillaan

Päivän aikana kahvilassa tarjolla kahvia ja kaakaota sekä pientä purtavaa. Isompi nälkäisille Terwa Foodtruck tarjoaa mahan täytettä Kiikelin suunnalla ja Kauppatorilla on monenmoista ohjelmaa koko perheelle. Tervetuloa!

Tällaiset pilkkikisan palkinnot olivat v. 2023

Avoin sarja

Kategoria on tarkoitettu nuorille (yli 12.v) ja aikuisille pilkkiharrastajille sekä ensikertalaisille. Taitotasolla ei ole merkitystä sillä sinun ei tarvitse saada isoa kalaa voittaaksesi. Riittää että kalasi on isompi kuin muilla. 

Avoimen sarjan voittajalle palkintona useiden satojen eurojen arvosta tuotepalkintoja mm:

Samsung Galaxy watch Active 2 älykello

• EpicAIR ANC true wireless bluetooth kuulokkeet

• Lappiksen kausikortti SUP / Melonta

+ Muita mahtavia tuotepalkintoja kumppaneiltamme!

Lapset alle 12.v

Lapset kuten nuoretkin pilkkijöiden alut saavat osallistua kisaan aikuisen kanssa kunhan pilkkivapoja on avannossa vain yksi. Eli yksinään ei pilkkilupausten tarvitse siimoja sotkea :) Lasten sarjan osallistujat saavat palkinnon saaliista riippumatta, mutta kolmelle parhaalle on luvassa mitalisijojen arvoista palkintoa mm:

• Lappis kausikortti vesipuistoon

• PilkkiFest pipoa ym. muita tuotepalkintoja kumppaneilta ja tietenkin makeaa mahan täydeltä...

Joukkuesarja (3-4 henkeä)

Kenen tiimi on mestari? Sepä selviää kun kasaat ystäväporukasta tai vaikka työkavereista 3-4 hengen tiimin ja kaivatte avannosta joukkuesarjan isoimman kalan ja tuotte sen punnituspisteelle. Simple as that. Joukkuekisan palkinnot koostuvat useista eri palkinnoista mitä voitte yhdistellä ja jakaa tiiminne kesken haluamallanne tavalla mm:

  • Hotellien majoitus ja ravintolalahjakortteja.
  • Taikasaari festivaaliliput
  • + Reput täynnä yllätystuotteita kumppaneilta

Kisan isoin kala-palkinto

Pilkkifestin kolmen kisakategorian lisäksi jaetaan Speciaali-palkinto päivän isoimman kalan saaneelle. Eli oman kategorian voiton ja palkintojen lisäksi isoimman vonkaleen ylösnostaneelle luvassa erityispalkinto joka selviää vasta päivän päätteeksi ;)